05 april 2007

Påskefrokosten

måtte jeg desværre melde afbud til i dag, jeg havde det ikke for smart, det er jo hvad der kan ske. Jeg har nu hygget aligevel, vejret er fint, det stormer godt nok en pelikan, men hvad, bare solen skinner, det er vel det vigtigste.
Jeg har puslet lidt ved symaskinen igen i dag, men nu skal jeg ha en lille pause fra alle taskerne. Der skal sættes bagbeklædning på de to her. Og når det er gjort venter der et mere.
Det øverste er juniorstørrelse, det nederste er til dobbelseng. De er begge syet af stofrester, alt fra gamle bondeskjorter, kjoler og hvad der nu ellers måtte være der kunne bruges.

Min mor har lige ringet fra det norske, de har snestorm! Fjellovergangene er lukkede, og efter hvad jeg kunne forstå ville der være snevejr resten af påsken deroppe. (Namdalen)
Så er det at jeg sagtens kan klare noget mere blæsevejr, for som sagt, bare solen skinner:-)

2 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Hvor er det flotte tæpper. Sjovt det er fra 'gamle' ting, der ikke skulle bruges mere. Det er da ikke syet på maskine? Det er lavet i hånden, ikk?? Sikke et arbejde, men flot er det.
God bedring til dig.

Natmaleren sagde ...

marianne:Tak tak. De er skam syet på maskine begge to. Ja det er altid sjovt at genbruge gamle ting, så en gang i mellem er det godt nok at gemme og ikke smide ud:-)
Og tak igen.