15 april 2007

Osedag

og ingenting andet. Jeg fik syet en guldtaske, mangler en form for lukning men det må vente til en anden dag. Nu er det fyraften;-)
Jeg fandt ud af at jeg manglede drikkevand, så jeg var pisket til enten at køre i Netto eller over til min eks for at få fyldt en vanddunk op. Jeg valgte det sidste. Der er sket et eller andet med drikkevandet her, det smager af metal, pføj, siger jeg bare. Udlejer siger at vi skal kobles på noget andet vand end det nabobonden har, men gad vide om det måske ikke skulle være vandrørene der trængte til at blive udskiftet?

Ovre på gården var kirsebærtræet begyndt at springe ud. De fineste hvide blomster. Det er bare så smukt, og der er utrolig mange af dem, altså blomster.

Lille kat har igen været her i dag. Da jeg lige havde stegt noget torskerogn, så tænkte, tænkte jeg så, at en lille bid kunne vel ikke skade. Så det fik den, den blev simpelthen så glad at den troede min tommeltot var til at spise, så den fik da lige et haps af kattetænder. Det kan godt mærkes, men jeg tror ikke der gik hul, ingen bloddråbe, kun en lille irritation der hvor tanden ramte.

Klokken er ikke mange men jeg er faktisk smaskhamrende træt. Jeg kommer til at finde dynen tidlig i aften, det er jeg ret sikker på;-)

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Så er vi to, men jeg tror det er helt naturligt, mener, de fleste af os kaster os voldsomt ud i den første sommer og sol og det trætter ski, ihvertfald mig, jeg er helt flad i kroppen:) Men dejligere end længe har ´solen nu gjort weekenden:)

Judith sagde ...

pia: det har du nok helt ret i, masser af frisk luft og sol gør også mig træt. Men så sover man til gengæld godt når man først kommer til køjs.
Weekenden har været perfekt:-)

Marianne's mening sagde ...

Sikke sød du er ved katten.
Hvor er det en flot taske du har lavet. Sikke noget fint stof.

Sov godt

Judith sagde ...

marianne: tak skal du have, god nat til dig også.

Hege sagde ...

Den katten har nok adoptert deg. Katter gjør det den veien om de finner det for godt.

Judith sagde ...

hege: ja den har vært her igjen i dag, og la seg på langs i stua:-)