17 april 2007

Jeg har sovet

fra omkring halv tre og indtil for en time siden. Jeg er stadigvæk søvnig, og kunne godt have sovet længe endnu, det er jeg ret sikker på.
Da jeg omsider vågnede, trængte jeg til noget sødt:-) Havde jeg så noget i huset?, nej nej, men noget, det skulle jeg bare ha!

Så jeg kastede mig ind i bilen og kørte i Netto. Og så blev der handlet gjorde der. Nu sidder jeg så og småsnasker diverse søde sager. Mums mums, det var lige det jeg trængte til.

Rapsmarken er indhyllet i et flot gult tæppe, i grøftekanten stod en fasanhane der hurtig smuttede ind mellem rapsen, ude på marken var en hare, og så var der en fasanhane mere med en enkelt fasanhøne.

Skovduerne (ringdue) leger elskov i træet lige udenfor, gråspurvene har stadig travlt med at hoppe rundt inde i hækken, hvad er det, der er så interresant med den hæk?

Myggene er kommet, så vel inde som ude. Jeg er ret attraktiv for dem, det kan ses på ankel og arm. Stikkene hæver vildt op, men det gør de første stik vel altid, og så aftar det efterhånden som der kommer flere til;-)

3 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Det lyder da som en rigtig god eftermiddag, og specielt at slutte den af med noget sødt.
Det er lige mig ;-)

Lene sagde ...

hvad er det med den eftermiddagslur og så trangen til sødt bagefter, sådan får jeg det også :-)

Judith sagde ...

marianne og lene: jeg måtte bare ha noget sødt i dag, det var nærmest ikke til at styre, og når man så ikke har noget i huset, phyyy det er hårdt:-)
Jeg ved egentlig ikke hvorfor man får det sødebehov efter en lur, det kunne da være ret interresant at vide.