03 april 2007

Endnu en dag

er ved at være ovre. Dagene er blevet pist væk i disse dage, de er gået alt for hurtig. Vejret har været fantastisk, og det er nok det der er årsagen til at dagene har været alt for korte.
I morges vågnede jeg første gang til strålende solskin, vendte mig om og sov videre, og vågnede så til overskyet himmel. Efter nogle timer var himmelen mere blå igen end grå:-)

I disse dage hvor Therese har været hjemme, har vi fartet lidt omkring. Skovtur, kunstudstilling, besøg hos venner og ikke mindst har vi siddet ude på trappen og bare oset i det dejlige vejr. Fregner og pigmentpletter har vi fået, begge to. Mest Therese, altså fregner:-)

Der er blevet hæklet hårbånd, noget hun er ret god til må jeg indrømme, lige kanter, ikke noget med buler eller andre småfejl. Nu er der så gang i en taske der skal syes helt færdig i morgen, og en lille pung. Jo der bliver puslet og hygget i den gamle skole disse dage.

I morgen drager hun så afsted til den store stad, og jeg tror nok at der er en der venter og glæder sig til hun kommer hjem igen, og det er ikke katten jeg tænker på lige nu, selv om jeg ved at den også bliver glad når hun kommer tilbage.

3 kommentarer:

therese sagde ...

Ja,jeg ved ikke hvem der bliver gladest for at få mig hjem igen - det bliver spændende at se :-) De bliver nok begge to lige glade tror jeg.
Det har skam været en hyggelig påske, og havde det ikke været for de der sk#¤% rapporter, var jeg nok blevet et par dage mere.

Marianne's mening sagde ...

Det lyder meget hyggeligt når I er sammen. Og Judith jeg blev meget gald for at se jeg er på din blogliste, mange tak ;-)
Rigtig god påske

Judith sagde ...

marianne: Det er også hyggeligt, og sjovt:-)
Kan du også ha en rigtig god påske:-)