26 marts 2007

Pløjemarken

fik æren af de sidste stråler fra solen. Man skulle ikke lige tro det, men at skue ud over en kæmpe pløjemark lige i det solen er ved at gå ned, det er ganske ubeskriveligt.

På min lille aftenstur så jeg op til flere harer. De løb sammen op til fem stykker. Sidste år så jeg en ganske stor flok af harer ude på en mark.
De her fem stykker var ganske optaget af at rende rundt, og var således på vej hen mod der hvor jeg stod og kiggede. Da de var næsten ude ved grøftekanten på den anden side af vejen stoppede de op, og så fik de øje på mig. Det var ganske sjovt at de kom så tæt på. Men så drejede de da også om og fik en farlig til fart på.

I dag igen har jeg været ude i nogle timer hvor kaffen blev indtaget. Vøninden havde travlt, for der var en græsplæne der skulle ordnes, og beslutningen var taget i går. Jeg kan sige så meget som at klipperen kom frem, og blev også startet. I hvor lang tid den så kørte tror jeg ikke skal nævnes her:-)

På mit arbejde har der i dag været påskemarked. Desværre er det ikke det store salg mere selv om der kommer folk udefra med ting og sager. En af grundene kan være at tiden ikke mere er til de markeder der engang blev lavet på plejehjemmene. Mange af de ting der er lavet, og har krævet en del timers arbejde kan i dag købes for ingen penge i de store butikker. Masseproduktionens tid er kommet for at blive. Syntetisk og billig. Desværre for alle de dygtige pensionister der både har syet, strikket og hæklet de smukkeste kreasjoner i den rene vare.

2 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Du får nogle gode natur oplevelser.
Det er synd at der ikke kommer så mange og køber. Det er jo dejligt for de ældre at sidde og lave noget nyttigt; at bruge tiden på noget andre kan få glæde af, men jeg tror desværre du har ret ang masseproduktionen.

Judith sagde ...

Ja jeg har øjnene med mig når jeg er ude at gå tur, engang i mellem går jeg da også helt skævt så det er da godt at der ikke er så mange biler her:-)