29 marts 2007

Her er så


den færdige taske jeg har syet i dag. Jeg har ikke noget mønster, stoffet bliver klippet efter hovedet, og så må det blive som det bliver. Til gengæld vil der aldrig blive to der er 100 % ens:-)
Da jeg kom hjem efter min gåtur var ænderne ved trappen igen. Det må være varmen i trappetrinnene der lokker, eller krummerne fra min grovbolle her i eftermiddag da jeg sad en smut derude igen.
I morgen kommer Therese hjem. Hun ringede da jeg var ude for at fortælle at hun nærmest ikke kunne komme frem pga masser af motorcykler inde i det københavnske, så hun ville prøve at se om hun kunne finde en sidegade der var fri for motorcykler og rygmærker:-) Lettere irritered var hun, så jeg foreslog straks at hun bare ku bruge sine albuer som hun jo har vist sin mor at hun kan ( da vi var til Offspring koncert). Eller at hun ku stoppe op og sige til dem at hvis de ikke flyttede deres cykkler nu, så ville hun gi dem et spark! Så var det hun svarede, at hun ku da også sige at hun ville ridse deres harley`er med sin nøgle.... Jo, opfindsomme er vi, men hvor smart det havde været er nok en helt anden sag.

6 kommentarer:

Signe sagde ...

Kedeligt der aldrig bliver en magen til den taske der, for den er da for lækker,,,
Hvis man er kreativ nok kan man måske lave en tilsvarende??
Jeg ville da elske at tage sådan en med på stranden, eller café :)

Judith sagde ...

signe: man kan sagtens lave en tilsvarende, det er bare at klippe stoffet af efter den første, så kan der være der er en cm eller to i forskel men ikke noget af betydning.
Og tak for rosen:-)

eric sagde ...

Da det lader til, at min første kommentar ikke er kommet ind, prøver jeg igen:
Hvis den taske er klippet efter dit hovede, så har du da ændret hovedfacon siden jeg så dig sidst. Nå men pyt med det. Tasken er meget sød - alligevel :-D

Marianne's mening sagde ...

Hvor er den flot.
Det er rigtigt fint med farverne og blonden der bryder farverne.
Rigtig god weekend sammen med datteren. Jeg tror på I kan hygger jer sammen :-)

Judith sagde ...

marianne: Tak tak. jeg kan love dig for vi får hygget:-)

Judith sagde ...

eric:ang mit hovede, det lar vi ligge tror jeg:-)