20 marts 2007

Dejligt

at se hvordan blomsterne begynder at folde sig ud. Og der kommer flere, mange flere efterhånden som dagene skrider frem. Det går i den rigtige retning, vår og sommer.I dag har jeg sendt en ansøgning afsted, det er fjernundervisning. Fordelen er at man kan studere om aftenen og weekenderne, hvilket passer mig ganske udmærket. Start er engang til efteråret, hvis jeg er så heldig og bliver en af dem der kommer ind. Så nu er det bare at vente. Nå ja, det glemte jeg da lige at sige, at det er universitetet i Bergen der er snak om her:-)

7 kommentarer:

FiveToSix sagde ...

yuuum ;-)

tina sagde ...

Bergen ? Nu bliver du bare her !!!
Dejligt at se dig i dag.......
knus Tina

Judith sagde ...

Tina: jeg bliver absolut her, det er fjernundervisning:-)
Og i lige måde, det var hyggeligt i eftermiddags, så knus tilbage.

Marianne's mening sagde ...

Hvor lyder det spændende. Hvad er det du så skal studerer?

Natmaleren sagde ...

marianne:Jeg prøver på at se om jeg kan være så heldig at blive optaget til at læse kunsthistorie. Der er 4 semestre der går over 2 år. Det første semester starter her til efteråret.Undervisningen er over internettet, der skal afleveres en skriftlig opgave, samt en 6 timers skriftlig hvor man så skal møde op:-)

Marianne's mening sagde ...

Kunsthistorie. Det lyder spændende. Det er så fasinerende at få viden om kunst. De gange jeg har været til omvisning er jeg så misundelig over de ved så meget om kunst.
Jeg krydser fingere for at du kommer ind

Natmaleren sagde ...

Tak tak:-)