08 februar 2007

Stille

morgen. Først nogle små snekrystaller der lige så stille kom dryssende ned fra himmelen, et kort øjeblik efter kom solen med sine stråler og ramte vinduet hvor jeg sidder med min kop morgenkaffe. Det må være starten på en dejlig dag.

I morgen rejser min datter til London, det bliver en kanon oplevelse for hende, og hun glæder sig meget. Jeg glæder mig allerede til hun kommer hjem så jeg kan høre om hendes mange oplevelser derovre fra.

Tangoen er udsat nogle weekender endnu, det passer mig ganske fint for der sker mange andre ting der optager mig lige nu, men det betyder ikke, at jeg ikke ser frem til at lære tangoens finesser, tværtimod, jeg ser frem til at vi skal i gang, til den tid.

Nu vil jeg skænke mig en kop kaffe mere, og ellers se hvad dagen har at byde på. Som sagt med det vejr kan det kun blive en god dag.

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Og en god dag blev det også :-)

Marianne's mening sagde ...

Vejret har i København og i Malmö, hvor min dag er tilbragt været noget omskifteligt. Sol og kun lidt sne, men pokkers koldt...
Jeg håber du har haft en dejlig dag

Judith sagde ...

Therese og Marianne: Det har indtil videre været en god dag, lidt koldt men hellere det end regn. Sne kom der ikke så meget af, kun de enkelte drys:)