07 januar 2007

Op at hænge

skal det, når jeg finder ud af hvor. Det er Thereses øre. Det lyder måske lidt bizart hvis man ikke ved hvad det handler om.

Jeg tror hun var omkring en tre år gammel da jeg havde hende med på skolen. Vi havde keramik, og en af opgaverne gik ud på at lave noget skulpturelt. Så det endte med at blive til et øre.

8 kommentarer:

Therese sagde ...

Ja, mit øre! Det havde jeg helt glemt!! Godt det er kommet op. Måske vi skulle lave et af mit øre som det ser ud i dag ;-)

Natmaleren sagde ...

Ja det kunne da godt være. Skal nok lige have fat i noget at gøre det med så.

Signe sagde ...

Ikke at jeg ikke tror Therese var et fremmeligt og kreativt barn, men jeg mener at du må være skulptøren bag dette smukke værk? Og det er rigtig fint :)
Måske er du i den forkerte branche?? ;)

Judith sagde ...

signe:tak skal du ha, og ja det er mig der står bag "øret".
Det kunne være dejligt hvis man havde et arbejde hvor man kunne udfolde sig kreativt indenfor de forskellige materialer, men desværre så tror jeg ikke at "jeg" kunne leve af det.

Signe sagde ...

Hvad med et job i et aktivitetscenter? der kunne du måske kombinerer de to ting?

Judith sagde ...

signe: jeg arbejder i et aktivitetscenter, og har gjort i 12 år! Hvis jeg skal lave noget kreativt skal det forgå sammen med borgerne, og det giver selvfølgelig nogle begrænsninger. Men jo, som sagt enkelte ting kan man sidde og hygge sig med, sammen med borgerne.

Signe sagde ...

Ejj.. undskyld.. havde godt lugtet at du arbejde i branchen.. men ike at du var på aktiviteten! begrænsninger jooo men ikke mere end man kan få afreageret lidt.. Eller det gjorde jeg i hvert tilfælde.. Kan dog godt være jeg var blevet træt af det i længden..
Og så igen vores løn kan man jo hellerdårligt leve af ;)

Judith sagde ...

signe: det skal du da ikke undskylde, jeg syns det var et godt gæt. Og jeg er helt enig i det med lønnen:)