03 januar 2007

Edvin

som Therese kommenterer i mit forrige indlæg var en elg. Han skulle efter sigende være tam, og holdte til ude på øen. ( Norge )
Edvin var på det tidspunkt jeg hørte om ham ca 1 år. Og som sagt, han travde på grusvejen og var ikke bange for folk, og ham kunne man komme tæt på uden at der ville ske noget ved det.

Den sommer for en god del år siden havde jeg lånt min søsters bil, og skulle køre hjem til min mor. Min søsters to børn var med og Therese.
Efter at have kørt et lille stykke stod så elgen ude på vejen, foran bilen. Flytte sig gjorde han absolut ikke, og min ældste niece sad og råbte på bagsædet at det var Edvind.
Fint tænkte jeg, la mig ta nogle billeder af ham, så jeg hoppede friskt ud af bilen og gik direkte hen i mod Edvin. Han blev stående og kigge på mig, indtil at han fandt ud af at fotograferes havde han ikke lyst til. Så han drejede udenom mig og hoppede ned i grøften. Jeg vendte også om, og gik efter ham. Et par billeder fik jeg taget og så kørte vi ellers videre.

Senere da vi så skulle køre tilbage, var han der igen. Ude på vejen. Denne gang kørte jeg langsomt helt op til ham, og i stille roligt tempo havde vi ham foran os en hundre meter før han drejede af og gik hen over marken.

Da vi kom op til gården kunne vi stadig se ham langt ude på marken. Og pigerne fortalte stolt min søsters mand at vi havde taget billeder af Edvin, og at tante Judith havde gået helt hen til ham.
Så var det så at han sagde, sagde han så. Er i da rigtig kloge, i kan da for f..... se at det der ikke er Edvind. Prøv lige at se på det store gevir, det er da en fuldvoksen elgtyr...

Og så var det jeg tænkte, tænkte jeg så, den så s.. da også godt nok stor ud til at være en 1 årig elgkalv!

Phuuuuha.....

3 kommentarer:

Pigen sagde ...

Hehe, måske var det meget godt, at du først kom i tanke om det bagefter ;)

Natmaleren sagde ...

Ja for søren da, jeg blev da også noget forskrækket da jeg fik det at vide.

Signe sagde ...

UFF!
godt det ikke var mig.. -jeg har noget med de der fyre med gevir;)