02 december 2006

er jeg omsider flyttet ind i mit nye hjem. Og i dag fik jeg så netforbindelse omsider. Der er sket mange ting, både sjove, gode, dårlige og triste kan jeg læse på de forskellige blog som jeg har fulgt med i.

Lige nu er jeg nærmest tom for ord, det at endelig kunne sidde foran computeren der virker igen, er helt fantastisk. Tænk at man kan være så glad for en skide maskine!!

Jeg er ikke kommet helt i orden endnu, jeg mangler stadig mange småting for ikke at snakke om alle de kasser der stadig står hos vøninden i drømmehuset. Men om ikke så længe så er de her ude på landet.

Jeg bor lige over for gadekæret, der er masser af ænder og indtil videre 4 fasanhaner der har natsæde lige ved siden af. Dem hører jeg tidligt om morgenen, og igen om aftenen. Det er ganske hyggeligt skal jeg hilse og sige.

Nu vil jeg i gang med at sætte nogle bøger på plads, og derefter skrue lågerne af på klædeskabet inde i soveværelset så jeg kan få flyttet det op mod en anden væg.

4 kommentarer:

Therese sagde ...

Hvor er det dejligt at du er tilbage på nettet.
Din lejlighed er så lækker, og jeg glæder mig til næste gang jeg kommer så jeg kan se hvor langt du er nået :)

Natmaleren sagde ...

Therese: Har lige rykket klædeskabet, phyyyyha, men nu kan jeg s.. ikke få sat de sk... låger på! Nå, men der er en dag mere i morgen. Så lidt sker der da:)

Signe sagde ...

Jamen velkommen tilbage :D

Natmaleren sagde ...

Tak signe :)