21 december 2006

Rosetter

bliver først lavet i morgen. Jeg har ikke lys nok inde i køkkenet. Det er emhætten der giver lys fra sig foreløbig, så det må blive i morgen.
Til gengæld så har jeg fået kogt og hældt alle rønnebærrene op i en saftsi. Det skal blive til gelè engang i morgen.
Alle ænderne er hentet, 5 stykker ligger nu i mit køleskab. Røget og fersk laks er hentet, og 4 hjemmerøgede ål for en hund.
Jo og så en hare, den skal vi ha i morgen når Kasper kommer hjem. Mums, jeg tror der burde være nok, for vi er kun 3 stykker til at spise den.
Nå ja, så er Therese også ankommet. Lige nu sidder hun og oser i lænestolen, gaber og siger hun er træt. Tror da pokker når hun har drillet sin mor ved at bevæge musen så pilen på skærmen fiser frem og tilbage når jeg sidder her foran maskinen. ( Nu gjorde hun det s.. igen!! )

Vi har spist norsk risengrød som Therese kaldte det. Natur ris, med fiskeboller, torsk og rejer blandet sammen i en pærevælling. Det smagte ganske udmærket, vi havde dog ikke kanelsukker og smørklat på!

Nu sidder vi så og venter på at klokken skal blive så mange så vi kan tillade os at gå til køjs. Vi skal tidlig op i morgen, ud til storcenteret og handle før vi skal hente Kasper nede på banen.

5 kommentarer:

therese sagde ...

Ja, måske vil også skal ha' norsk risengrød lillejuleaften?? Mon man kan lave ris ala mande af det???

Natmaleren sagde ...

Vi kan da prøve.....

Anonym sagde ...

Det må være egnsbestemt den der norske risengrød :)
men den lyder nu ganske lækker Knus fra Mons

Judith sagde ...

Mons, det smagte ganske udmærket, og det er ikke sidste gang at jeg laver det sådanne.

eric sagde ...

Jeg tror nu, jeg er glad for, at din mor ikke serverede den specielle udgave af risengrøden, da jeg var deroppe... Så¨hellere en gang rømmegrød, det var dog lækkert - især når det blev fulgt op lidt senere af multecremen.... Mmmmmmmhhh!