13 november 2006

Det

var halvmørkt udenfor da jeg omsider havde fri fra arbejdet. Jeg havde min lange vinterfrakkepå, heldigvis er der en hætte på som jeg kunne trække over hovedet da jeg gik ud af fordøren. Det regnede i lange baner, og jeg nåede da også at blive ganske våd i løbet af de få minutter det tar for at gå ned til parkeringspladsen.

Ind i bilen, starte motoren med fuld blæser på så duggen ikke fik for godt fat i vinduerne. Og så det mest spændende når man skal ud fra parkeringspladsen, hvor længe skal man så holde tilbage for alle de biler der kommer fra Ringsted,- ja og modsat?

Omsider lykkedes det, jeg var ganske træt men der var lige noget jeg skulle før jeg kunne køre hjem. Jeg havde sat mig for at jeg ville køre hen og se på spisebord og stole. Det gjorde jeg så. Og købt blev det. Det kommer til mit nye hjem på torsdag. Så er det i hus. En seng mangler jeg også men det er ikke bare lige til at finde. Jeg turde ikke prøveligge nogle af dem jeg kiggede på, så ville jeg simpelthen falde i søvn! Det må blive en af de andre dage, når jeg er mere frisk.

Her i aften har jeg set film igen. Svigermor(d). Den var ganske udmærket, og jeg fik da grinet lidt hist og pist.

Her i "drømmehuset" har vi fået besøg, eller rettere sagt vønindens computer har fået besøg, for han kan ikke løsrive sig fra kuglerne! ( Det er et spil ) Han har nu haft gang i spillet i en par timer, tror jeg.

Nu vil jeg brygge mig en kop kaffe, ose lidt, og så ellers begynde at lytte efter om der ikke er en dyne der kalder mit navn.

2 kommentarer:

Therese sagde ...

Jeg glæder mig til at se dit nye spisebord :-)

juuuuuudith juuuuuuuudiiiiith, det er din dyne der kalder !!

Judith sagde ...

Gud ja Therese, jeg kan høre den, lad mig se at komme afsted!!!!!