05 oktober 2006

5 oktober

Hvem skulle dog ha troet at det gik hen og blev kanonvejr senere i dag. Her kvart i seks tog jeg anorakken, militærstøvlerne og et tørklæde på, og bevægede mig ud i det gode vejr. Grunden til at jeg gjorde det, var dels at jeg sad og frøs, mine fingre var hvide og nærmest følelsesløse ude i fingerspidserne. Den anden grund var at det som sagt var et kæmpeflot vejr, og jeg ville få varmen hvis jeg gik en tur. Som sagt så gjort. Det blev til lidt over en time, og jeg har ikke frosset siden.

Jeg har nydt den smukke natur, set flotte farver, lyttet til fasanerne der var ved at hoppe på pind (natsæde), indåndet den friske luft, alle sanser har været i brug, og det var dejligt.
På vej hjem faldt der nogle dråber regn, og det gjorde ingenting, tværtimod. Tænk at vi har den 5 oktober i dag, det er næsten ikke til at tro.

I dag har jeg fået brev fra Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum. Jeg har været så heldig at få en stand til mine juleting, hæklerier, strik og akvareller den 25 - 26 november.
Nu skal jeg bare have taget mig sammen til at få lavet de sidste ting. Juledekorationer og koglenisser.

Jeg har i sommer, da jeg var i Norge, samlet masser af ting fra naturen og slæbt med hjem. Det er noget vi ikke har herhjemme, så derfor samler jeg trofast hver gang jeg er der oppe.
Sidste år løb jeg tør for "granskæg", så min mor måtte afsted og samle ind, og sende det herned hurtigst mulig!

Mere om julehalløjet senere, det er lidt tidlig at skrive om nu. Til den tid virker min egen computer nok igen, og så kan jeg lægge nogle billeder ind af tingene.

I morgen er det som sagt fredag og weekend, og jeg er inviteret til at spise stegt flæsk m persillesovs og nye kartofler. Det vil jeg tænke lidt over.

4 kommentarer:

Farmer sagde ...

Den invitation bør du tage imod. Det er sjældent at få nye kartofler på denne årstid.

Natmaleren sagde ...

Det er lige før at jeg næsten skulle ta afsted bare for at se om det nu er nye kartofler...

Fríða sagde ...

Du finder ihvertfald ikke ud af det hvis ikke du tager afsted og nøjes med at tænke over det.

natmaleren sagde ...

Og jeg tog afsted, og de var nye.....