15 september 2006

En lille verden...

I dag var jeg ude på mit arbejde, den første dag efter ferie, kursus osv. Det var nu ganske hyggelig at hilse på dem alle sammen igen.

Da jeg skulle tjekke post, var der rigeligt der skulle læses igennem. Det nåede jeg selvfølgelig ikke, men jeg fik da skimtet hvem de var fra, hvad de handlede om osv. Så på den måde pillede jeg dem ud der var interresante, og relevante, tror jeg......

Der var en post der skillede sig ud fra alle de andre, og efter at have kigget længe på afsenderen, besluttede jeg mig for at se hvad det her nu var for noget.
Se det viste sig at være ganske interresant, det var fra min fars kusine! Og hun havde fundet mit navn på nettet. Det skal lige nævnes at hun også havde fundet navnet på en af mine kusiner, som hun så også havde sendt den samme mail til. Ydermere havde hun fundet hjemmesiden til en af mine fætre, som jeg ikke har set i snart 40 år! ( Jeg har været inde og smugkigge på hans side,- og lagt en hilsen)

Nu har jeg skrevet tilbage til min fars kusine, og fortalt lidt om mig selv, og selvfølgelig min datter. Og jeg synes det er ganske hyggelig.

Det er underligt at tænke på at man bare ved at sætte sig foran en computer kan finde frem til slægt, venner osv. blot ved at røre ved nogle taster!

Så er verden slet ikke så stor mere,- det er blevet en lille verden......( på nogle områder)

2 kommentarer:

Farmer sagde ...

Det med slægt på nettet er virkelig spændende.
Een af mine forfædre, Arnbjørn Andersen, har det været sagt om, at han kom til Danmark fra Norge som soldat.
Så en dag fandt jeg på en norsk hjemmeside, en Arnbjørn Andersen fra Karmoy, som var født ca. 1715 og som kom til København som soldat i 1736.
Passer nøjagtigt med årstallene i vores slægtsbog.

Natmaleren sagde ...

Farmer: Jeg kom til at sidde foran nettet i flere timer i går aftes, og jeg siger dig vi er mange (altså min fam. ) når det kommer til stykket. Fandt mig selv op til flere gange, det sjoveste var nok fra et 25 års jubilæum efter niende klasse. Og det er nogle år siden!
Men spændende er det, også at se hvor ens forfædre kommer fra.