24 september 2006

24 sept.

Så har jeg siddet her og kardet rundt i meget lang tid, med den her maskine. Det samme var sket igen, som dengang jeg kom hjem fra ferie. Netforbindelsen var røget på maskinen, og den skulle så etableres igen. Ku jeg huske hvordanne jeg gjorde sidst?, Nej selvfølgelig ikke. Men omsider efter meeeeeget lang tid, lykkedes det! Ka jeg så huske nu hvad jeg har gjort i indstillinger osv?, nej, for jeg har rodet med alt der rodes kan, men som sagt, det lykkedes, tilsidst.

Hvorfor sker det egentlig, at netforbindelsen lige pludselig ryger?. Det gør den ikke på de to andre maskiner her i huset.

Weekenden er tilbragt på gården. Vi har revet æbler sammen ude fra haven, skåret store solsikkeblomster af med masser af kærner i, kørt ud til remisserne og lagt det hele ud til vildtet. Solsikken er en meget smuk plante, og både vi og dyrene får glæde af den. Det er da dejligt.

Så et kuld agerhøns på ni stykker, og de var flotte og store.

Bassen bliver nu kaldt æblehunden, hver gang den er ude på marken render den omkring haven og snupper et æble for at ta med ind. Stolt som en pave er han, når han så afleverer det.

Efter at jeg kom hjem er resten af dagen gået med at nyde det gode vejr. 22 grader i skyggen igen i dag.
Jeg har ganske enkelt bare oset, drukket kaffe, kværnet nogle smøger og påbegyndt et strikkeri. Kan det være bedre..

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

Sjov hund :)

Natmaleren sagde ...

Ja, han er en sjov hund, og noget anderledes end den forrige. Men jeg hygger mig meget over hans måde at være på.