25 august 2006

Mums!


En sjat hvedemel, grovmalet hvede, grahamsmel, solsikkekærner, salt, gær og vand, og man har alletiders brød. Penslet med olie rørt op med timian, basilikum og hvidløg. Senere i aften skal jeg ha et stykke sammen med noget speget elgkød. Jeg glæder mig allerede. Mums!

De første brombær er der lavet marmelade af, og der kommer stadig flere så der skal syltes engang til. Et par brombærtærter bliver det nok også, de kan fryses og bruges på et senere tidspunkt.

Der kommer masser af sveskeblommer i år. Dejligt! Så skal der laves marmelade, råsyltede blommer, og ikke mindst blommer i rom. Det skal helst være 80 %, men den er ikke liiige til at støve op herhjemme, så en 40 % kan godt klare det.

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Uhmm det ser altså godt ud det brød !!

Anonym sagde ...

Bag bare videre.....
Der er ikke noget der når at blive for gammelt, så længe jeg har fri adgang.... :)
D.i D.

Natmaleren sagde ...

Jammen så bager "vi" da bare videre!