12 juli 2006

Ændringer igen

Det ser ud til at være den perfekte dag i dag. Solen skinner, det er rimelig varmt og det lufter en lille smule. Det er lige til at holde ud. Min mor ringede i går, hun havde dårligt vejr, håber det bliver godt til jeg skal derop, om faktisk ikke så længe, når jeg nu tænker mig om. Nu løber tiden da alt for hurtig, jeg skal da se at få bestilt bilet/ter hvis Therese og Kasper`en skal med.
Nu er der ændringer i planerene igen, deroppefra. Dvs. at væggene invendig måske ikke skal rives ned alligevel ( dem der står klods op af skorstenen ) Vi kan måske nøjes med at sætte et stålrør ( aner ikke hvad det hedder ) ned igennem skorstenen, 8 m langt skal det være. Min kære moder har lavet en aftale med håndværker om at det så skal laves når jeg kommer derop, for så kan jeg jo hjælpe til mener hun. Det kan jeg da godt, skal da bare lige ha at vide hvad jeg skal, og jeg kravler IKKE op på taget! Nå, lad os se hvad det ender med, spændende bliver det ihvertefald at komme derop, kedelig kan det under ingen omstændigheder komme til at blive. Med alle de planer og ændringer.
Nu vil jeg noldre mig sammen, ta en tur i Brugsen, og ellers køre mig en tur. Ud i det dejlige sommervejr, i en drønhamrende varm bil, gispe efter frisk luft når jeg sætter mig ind i bilen, mærke sveddråber piple frem på panden......Jammen det er jo sommer jo!

Ka i hygge alle sammen, nyd dagen mens den er der....

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ak ja, de mødre de mødre......alt tyder vist på at du skal pakke arbejdstøjet i kufferten og at du kommer til at smøje ærmerne op i din ferie. Håber du får en god dag Knus Mons

Natmaleren sagde ...

Hej Mons,- ja arb.ferie har det været de sidste gange jeg har været deroppe, så jeg er forberedt.