23 juni 2006

Sct. Hans i dag.

Så har jeg taget beslutningen, jeg tar ikke afsted til nogle af de to arrangementer. Jeg bliver enten hjemme eller finder på noget. Ku måske godt ta en længere gåtur, eller bare køre mig en smut tur, det får jeg at se..
Jeg har vel sovet i nærmere to timer her i eftermiddag, har vel trængt til det. Føler mig stadig søvnig, underligt! Bortset fra det, så har jeg været kanon træt de sidste dage jeg har kommet hjem fra arbejde. Lad det være sagt, der har også været lidt at se til, det er fint nok, så går tiden hurtig. Men træt, det er jeg. Kan måske ha noget med al den friske luft jeg får, sove ude osv ? Det går vel over igen, på et eller andet tidspunkt.

Jeg har ikke noget specielt forhold til Sct. Hans længere. Førhen gik jeg meget op i at vi skulle ha / se bål. Det var dengang Therese var lille, det hørte med, og det var smadder hyggelig. Jeg kan huske fra dengang jeg også var barn, at mine forældre altid tog os med ud så vi kunne se bålet. De sidste mange år har jeg ikke gjort så meget ud af det, og gør så heller ikke i år. Til næste år på samme tid har jeg forhåbentlig fundet noget at bo i ( så jeg ikke driver vørtinden til vanvid ), det kan være at der er en lille have, - og så skal der være et lille bål!!! Måske.
Ha en go aften.

4 kommentarer:

Therese sagde ...

Ja mor. Sct Hans var sjovt dengang jeg var lille og vi stod og så på det kæmpe bål. Jeg glæder mig til du en dag har en lille have, og så kan vi tænde ORDENTLIGT op i en grill, med store stikflammer og brænde en heks af :-)

Natmaleren sagde ...

Ja det gør vi!

Anonym sagde ...

Så kommer jeg osse, og efter bålet sover jeg på din terrasse :-)
D.i D
ps. Men det er ikke min tur til at blive brændt af.

Natmaleren sagde ...

Og har jeg en terasse er du så hjertelig velkommen til at sove på den!