21 juni 2006

På landet

I går blev jeg spurgt af min eks om jeg ikke ville ta med en tur til dyrlægen. Det var yngstehunden, Basse ( springer spaniel ) som er to år, der skulle til den årlige kontrol. Basse er ikke helt tryg ved at køre bil, så jeg sagde at det ville jeg gerne. Det gjorde vi så. Bassen blev løftet ind i bilen, og så kørte vi ellers afsted. Køreturen gik nu meget godt, og da vi endelig stoppede og han skulle ud af bilen, gik det også meget godt. Ihh hvor det var dejligt at komme ud igen. Biler kørte forbi, og alt var ganske spændende, og han snusede til alt, og trak i snoren. Så kom vi ind til doktor dyregod. I forhallen stod en skål vand, den var Basse ligeglad med, her skulle det snuses og undersøges. En stor søjle stod ca midt inde i rommet, den skulle lige gåes omkring nogle gange, det er gansk sjovt når man holder i en snor, skal jeg hilse og sige. Nå, men Bassen fik sin tjek, og sin vaccination, og han var som han skulle være. En hund i sin bedste alder. Så gik vi ud i forhallen igen, og hvad gjorde Basse så, jo, han løftede lige ben op ad søjlen og skvættede en tår, som for at sige: Nu har jeg været her, ka i ha det godt! Den stod også og så ganske indbydende ud den søjle, og der er mange hunde der har lettet ben lige der fik vi at vide......

Og så kørte vi tilbage til landet igen. Jeg var en smut ude i haven, og hvad så, og duftede jeg der? Jo sjaminen er sprunget ud, og det er hylden også, en fantastisk duft. Og de er så smukke at se på.Jasminen.


Hyldeblomster.

Jeg valgte at blive derude til i dag. Det er jeg glad for, for tidligt i morges da jeg kiggede ud af køkkenvinduet så jeg nede ved foddertønden en rå. Den var så flot, og den var der i lang tid. Jeg prøvede at ta et billede af den med min mobil, men det blev desværre for uskarpt. Men sikke en god oplevelse at få så tidligt på morgenen, det er ikke alle forundt. Og jeg må nok indrømme at det er de der fantastiske dejlige oplevelser i naturen jeg savner mest ved at ha flyttet fra landet, ligeså med de lyse sommernætter i Norge, dem kan jeg også godt savne når vi når denne tid på året.

2 kommentarer:

fivetosix sagde ...

Ja! ha - ha, selvfølge måtte Basse da lige aflevere sit visitkort ;-)
Springere er pragtfulde hunde. Jeg har tre på 12, 8 og 2 år, tæver :-) Har haft racen siden 1989, med to frontløbere, hanner der begge blev over 14 år.

Natmaleren sagde ...

Hej fivetosix, og velkommen til min blog! Ja springere er nogle dejlige hunde, og Bassen har krudt i rumpen. Og lette ben, det kan han!