29 maj 2006

Solnedgang
Er det ikke bare fantastisk. Efter alle de gråvejrsdage at få lov til at se solen gå ned så smukt. Her kommer lige to mere.

Det er den flotteste himmel jeg har set i lang tid, og man bliver helt stemningsfyldt. Og jeg kommer til at tænke på alle de der sidder indendøre, og nærmest aldrig kommer udenfor deres dør. Tænk på hvad de går glip af ?

Da jeg kom hjem var vøninden i fuld gang med hakkejernet igen. Det er da ganske fantastisk at hun har fået det forhold hun nu har til et hakkejern!! Nå men jeg gik ind og lavede mig en kop kaffe, og satte mig udenfor så jeg også kunne nyde synet af en der laver havearbejde i de sene aftentimer. For ikke at snakke om arrangementer!Blomster arrangementer, det er noget hun også gør det i. Og der er blomster nok at ta af. Hvad skal det dog ikke blive til?

9 kommentarer:

Therese sagde ...

Virkelig smukke billeder ! Oi hvor skal du male mange akvareller til mig :-) Måske en lille serie med små billeder 10X15 cm. Ja ja, du får nok at lave. Hi hi

Natmaleren sagde ...

Hi, hi med dig du, du har ikke plads til dem alle. Men der kan være der kommer nogle akvareller ud af det, jeg har jo tiden til det.

Anonym sagde ...

Ville ønske jeg havde set den smukke solnedgang, men kan jo nyde den via dine foto´s og smukt ser det ud. Vil da give Siri ret, der bliver sikkert mange billeder og måske et enkelt til en der står på sidelinien. Ses på vores ´spendande kurs´ i morgen. Knus Mons

Natmaleren sagde ...

Aaaà det ska bli øphetsande, tror jàg... Heisan...Mons...

Therese sagde ...

Jeg har da masser af plads :-) Der hænger endnu ikke noget i soveværelset og i gangen :-:Fnis

Anonym sagde ...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonym sagde ...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonym sagde ...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonym sagde ...

I find some information here.