26 maj 2006

Og det fortsatte!

Og jeg fortsatte mine gøremål, det ene tog det andet, og til sidst dukkede vøninden op og spurgte hvad jeg lavede..... Så pakkede jeg sammen og holdt fri, næsten, for der var liiiige en ting der skulle ordnes. Vi havde begge to fået rykker fra bibelioteket! Pinligt, det ligger lige omme bag huset. men jeg gik da derover, slæbende med masser af bøger, - og så var der lukket!
Så var det at jeg lige læste lidt i det blad jeg købte i går, og bagefter sov jeg en time, mens fruen af huset gik rundt med et hakkejern. Udenfor selvfølgelig. Hun har sørenmig også fået gravet et hul, og plantet. Jeg har lige været ude en smut for at se hullet med planten i, og så at nu er det lige før at bonderoserne springer ud. De er smukke er de. Jeg glæder mig til at de alle springer ud.Og lige til sidst vil jeg da fortælle at solen skinner, ganske skønt ned på " drømmehuset " hvor de to drømmequinder bor!!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, lige nu har solen det med at komme og gå, så det er med at nyde de solrige stunder der er - det er ihvertilfælde en fordel hvis man skal besigtige blomsterhuller i haven og ikke vil være våd..ha, ha..... Ønsker dig en dejlig weekend Knus herfra Mons

Natmaleren sagde ...

Tak fru Mons. Nåede kun lige hurtig at besigtige da jeg var på vej ud af døren. Go weekend til dig også.

Anonym sagde ...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonym sagde ...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonym sagde ...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonym sagde ...

I find some information here.